Tészták

Hamisítatlan olasz ételek házhozszállítása

Rendeljék házhoz kedvenc ételeiket ÉRINTÉSMENTES kiszállítással! Rendeléseiket MINDEN NAP 10:00-23:00-ig fogadjuk!

Az EFSA tanulmány szerint a koronavírus nem fertőz tovább főtt étellel. Éttermünkben alapesetben is rendkívül szigorúak a készítésre és a csomagolásra vonatkozó szabályok, amelyekre jelen körülmények között még inkább odafigyelünk.

Miután weboldalunkon kiválasztják és megrendelik az ételt, ugyanott kifizethetik az árát, majd a megjegyzés rovatban jelezzék a futárnak, hogy pontosan hová kézbesítse az ételt, ami lehet a bejárat előtti küszöb vagy hasonló.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a K&H fizetés sajnos nem működik megfelelően. Kérjük önöket, ha van rá lehetőség más fizetési módot válasszanak, vagy pedig telefonon van lehetőség leadni a rendelést és a helyszínen tudnak SZÉP kártyával fizetni.

Házhoz szállítás hétfőtől vasárnapig 10:00-23:00-ig.
Telefon:
+36 1 878 0516
+36 30 878 0516

Szállítási területek: 1., 5., 6., 7., 8., 9.,13., kerületek, illetve a 2. és 12. kerületek egyes részei (lásd a fenti kattintható térképet). Ezekben a körzetekben a szállítási díj: 500 Ft, a minimum rendelési érték 1990 Ft

További szállítási területek: 4., 10., 15., 19., 20. kerületek. Ezekben a körzetekben a szállítási díj: 1250 Ft, a minimum rendelési érték 2500 Ft

Nem szállítunk a 3., 11., 14. kerületekbe!

- Rendeléseiket reggel 8 órától leadhatják, amelyeket a 10 órai nyitás után lehető leghamarabb kiszállítunk Önöknek. Amennyiben a rendelés leadása után nem érkezik meg a visszaigazoló email, a megadott telefonszámokon vegyék fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailre ne válaszoljanak, automata rendszer küldi!
- SZÉP kártyát elfogadunk.
- Lehetőséget biztosítunk helyszíni bankkártyás fizetésre is amennyiben azt rendelése leadásakor ELŐRE jelzi kollégáink felé.

Előrendelésnél a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a kiszállítás időpontját! Előrendeléseket minden nap reggel 8 órától felveszünk!

  • Levesek
  • Saláták
  • Tészták
  • Főételek
  • Desszertek
  • Italok