Hamisítatlan olasz ételek házhozszállítása

Rendeljék házhoz kedvenc ételeiket ÉRINTÉSMENTES kiszállítással! Rendeléseiket MINDEN NAP 10:00-23:00-ig fogadjuk!

Az EFSA tanulmány szerint a koronavírus nem fertőz tovább főtt étellel. Éttermünkben alapesetben is rendkívül szigorúak a készítésre és a csomagolásra vonatkozó szabályok, amelyekre jelen körülmények között még inkább odafigyelünk.

Miután weboldalunkon kiválasztják és megrendelik az ételt, ugyanott kifizethetik az árát, majd a megjegyzés rovatban jelezzék a futárnak, hogy pontosan hová kézbesítse az ételt, ami lehet a bejárat előtti küszöb vagy hasonló.

Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a K&H fizetés sajnos nem működik megfelelően. Kérjük önöket, ha van rá lehetőség más fizetési módot válasszanak, vagy pedig telefonon van lehetőség leadni a rendelést és a helyszínen tudnak SZÉP kártyával fizetni.

Házhoz szállítás hétfőtől vasárnapig 10:00-23:00-ig.
Telefon:
+36 1 878 0516
+36 30 878 0516

Szállítási területek: 1., 5., 6., 7., 8., 9.,13., kerületek, illetve a 2. és 12. kerületek egyes részei (lásd a fenti kattintható térképet). Ezekben a körzetekben a szállítási díj: 500 Ft, a minimum rendelési érték 1990 Ft

További szállítási területek: 4., 10., 15., 19., 20. kerületek. Ezekben a körzetekben a szállítási díj: 1250 Ft, a minimum rendelési érték 2500 Ft

Nem szállítunk a 3., 11., 14. kerületekbe!

- Rendeléseiket reggel 8 órától leadhatják, amelyeket a 10 órai nyitás után lehető leghamarabb kiszállítunk Önöknek. Amennyiben a rendelés leadása után nem érkezik meg a visszaigazoló email, a megadott telefonszámokon vegyék fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, hogy a visszaigazoló e-mailre ne válaszoljanak, automata rendszer küldi!
- SZÉP kártyát elfogadunk.
- Lehetőséget biztosítunk helyszíni bankkártyás fizetésre is amennyiben azt rendelése leadásakor ELŐRE jelzi kollégáink felé.

Előrendelésnél a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a kiszállítás időpontját! Előrendeléseket minden nap reggel 8 órától felveszünk!

  • Levesek
  • Saláták
  • Tészták
  • Főételek
  • Pizzák (38 cm)
  • Desszertek
  • Italok

Varázsolja otthonába szállítással a hamisítatlan olasz pizzériák hangulatát. Rendelje meg a legfrissebb alapanyagokból készült pizzákat, leveseket, köreteket és desszerteket, melyek fogyasztásakor a napsütötte Itáliában érezheti magát.

Eredeti receptek alapján készült pizza házhozszállítás Budapesten, már reggel 8 órától leadhatják rendeléseiket!

Pizzáink hagyományos módon, fatüzeléses kemencében sülnek, ezáltal különleges, egyedi ízvilággal rendelkeznek. 28 cm és 38 cm átmérőjű kemencés pizzáink paradicsomos, tejszínes vagy csípős alapon, rengeteg friss zöldség, fűszernövény, hal és hús feltéttel készülnek. Basilico pizzánk fűszeres, rozmaringos olajjal megkenve, friss pármai sonkával, bazsalikommal és olajbogyóval kényezteti ízlelőbimbóinkat.

Ha nem járt még Olaszországban, vagy nem kóstolta az ottani ételeket, itt a lehetőség, hogy ezt megtegye, hiszen az étlapunkon szereplő receptek a tradicionális olasz konyha leírásait követik. Tészta ételeink a hagyományos al dente technikával készülnek, azaz haraphatók. Aki élvezte már az eredeti itáliai ízeket, az jól tudja, hogy Olaszországban nem találni túlfőtt, vagy pépesre párolt tészta és rizs alapanyagú ételt, csak és kizárólag al dente.

Az ínycsiklandó tészták és pizzák mellett különleges elő- és főételeket, leveseket, salátákat, rizottókat is kínálunk. A desszertek közül az édes krémmel töltött habkönnyű Profiteroles a nagy kedvencek közé tartozik.

Válassza ki honlapunkon az elfogyasztani kívánt ételt, majd egy kattintással helyezze azt a kosárba. Ezután a kiválasztott olasz ételek és pizza házhozszállítás Budapesten, saját futáraink segítségével rövid időn belül megtörténik. A hét bármely napján, már reggel 8 órától egészen 23 óráig megrendelheti kedvenc olasz pizzáját, melyet Budapesten az I., IV, V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIX, XX. kerületben, illetve a II., XII. kerületek egyes részein házhozszállítunk. Egyéb területeken történő házhozszállításról kollégánkkal történő telefonos egyeztetés alapján kérhet bővebb információt.

A pizza házhozszállítás leadásakor kérjük, vegye figyelembe minimális rendelési értékünket. Futárunk érkezésekor a házhozszállított pizzát készpénzfizetésen túl, akár étkezési csekkel, Erzsébet utalvánnyal, vagy Szép kártyával is kifizetheti.