Home delivery of authentic Italian food

info

Order Information

Click on the map to see the map in large sizeWe can deliver your orders for 200 Ft of charge in the 5th, 6th, 7th and 13th districts of Budapest, and in the 1th, 2th, 8th, 9th and 12th district within the area highlighted in the map. We don't take orders for home delivery outside the area shown in the map.

Click on the map to see the map in large size.
Home delivery from Monday to Sunday from 10.00 AM to 11.00 PM.
Phone:

+36 1 878-05-16      
+36 30 878-05-16     

In case of ordering 3 pizzas a 0.33 liter Coca Cola product is given as a gift.
In case of an ordering above 8.000 Ft 1 Next fruit juice is given as a gift.

The minimum cost of and order is 1490 Ft. Culinary cheque, erzsébet-vouchers and szép rest card can be accepted. We provide credit card payment option, if you tell it to our collegaues.

  • Soups
  • Main dishes
  • Salads
  • Pizzas
  • Pastas
  • Desserts
  • Drinks

Varázsolja otthonába szállítással a hamisítatlan olasz pizzériák hangulatát.

Rendelje meg a legfrissebb alapanyagokból készült pizzákat, leveseket, köreteket és desszerteket, melyek fogyasztásakor a napsütötte Itáliában érezheti magát. Eredeti receptek alapján készült pizza házhozszállítás Budapesten, már reggel 8 órától leadhatják rendeléseiket!

Pizzáink hagyományos módon, fatüzeléses kemencében sülnek, ezáltal különleges, egyedi ízvilággal rendelkeznek. 32 cm átmérőjű kemencés pizzáink paradicsomos, tejszínes vagy csípős alapon, rengeteg friss zöldség, fűszernövény, hal és hús feltéttel készülnek. Basilico pizzánk fűszeres, rozmaringos olajjal megkenve, friss pármai sonkával, bazsalikommal és olajbogyóval kényezteti ízlelőbimbóinkat.

Ha nem járt még Olaszországban, vagy nem kóstolta az ottani ételeket, itt a lehetőség, hogy ezt megtegye, hiszen az étlapunkon szereplő receptek a tradicionális olasz konyha leírásait követik. Tészta ételeink a hagyományos al dente technikával készülnek, azaz haraphatók. Aki élvezte már az eredeti itáliai ízeket, az jól tudja, hogy Olaszországban nem találni túlfőtt, vagy pépesre párolt tészta és rizs alapanyagú ételt, csak és kizárólag al dente. Az ínycsiklandó tészták és pizzák mellett különleges elő- és főételeket, leveseket, salátákat, rizottókat is kínálunk. A desszertek közül az édes krémmel töltött habkönnyű Profiteroles a nagy kedvencek közé tartozik.

Válassza ki honlapunkon az elfogyasztani kívánt ételt, majd egy kattintással helyezze azt a kosárba. Ezután a kiválasztott olasz ételek és pizza házhozszállítás Budapesten, saját futáraink segítségével rövid időn belül megtörténik. A hét bármely napján, már reggel 8 órától egészen 23 óráig megrendelheti kedvenc olasz pizzáját, melyet Budapesten az I., V., VI., VII., VIII., IX., XIII. kerületben, illetve a II., XII. kerületek egyes részein házhozszállítunk. Ezekben a körzetekben a szállítási díj 500 Ft, a minimum rendelési érték 2000 Ft.

További szállítási területeink: IV., X., XV. kerületek ahol a szállítási díj 1500 Ft, a minimum rendelési érték 10000 Ft

XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületek ahol a szállítási díj 2500 Ft, a minimum rendelési érték 15000 Ft

A III., XI. és XIV.. kerületekbe nem szállítunk.

Egyéb területeken történő házhozszállításról kollégánkkal történő telefonos egyeztetés alapján kérhet bővebb információt.